SJUKLING.

I Lördags under Mickes match så började jag känna mig febrig så jag gick o satte mig i bilen andra halvlek, där satt jag o frös o ville bara att matchen skulle ta slut. När vi kom hem deckade jag på soffan direkt med hög feber, likaså hela Söndagen. Igår kände jag mig bättre men då hade jag såna jävla kramper i magen som inte har släppt förns idag. Jobbigt och tråkigt att missa två dagar i skolan såhär i början, men inte mycket att göra när man blir sjuk. Imorgon bitti åker jag iallafall tillbaks till Sthlm och ser fram emot tre dagars dans denna vecka istället för 5. Jag får träna lite med Emma imorgon kväll, så jag kommer ifatt! Just nu är jag hemma hos lillebror och har med mig lilla Blixten (Mickes hund) dom leker för fullt så han kommer nog somna gott ikväll. Älskar den lilla krabaten alltså!


5 ÅR! HELT SICKT.


EFTERLÄNGTAD HELG.

Första veckan på DC har verkligen varit super! Det känns att man är igång nu vill jag lova, har träningsvärk i varenda muskel, men ändå på ett skönt sätt liksom :) Nu är jag hemma på landet med min älskling, kommer att åka hem varje fredag och tillbaks måndag mornar, det är ju några nätter ifrån varandra men det klarar vi! Jag har fått frågan om jag känner mig hemma i Sthlm, och nej det gör jag inte än. Tror aldrig att jag kommer känna att det är mitt hem. Mitt hem är här på landet med Micke och Norrköping såklart! Och det kommer de alltid att vara! Tycker att Sthlm är alldeles för stressigt och yrt. Skulle aldrig palla att bo där en längre tid. I veckan har vi fått prova på Afrikanskt dans tillsammans med en lärare som heter Karin Ericson, riktigt inspirerande och kul! Dock fick jag väldigt ont i benhinnorna på gårdagens klass. Till alla er som dansar disco, ANVÄND SKOR! Hade jag gjort det från början så skulle jag inte ha problem med benhinnorna nu. Åh! Vi har också haft våra första balett lektioner med Maggan, o vad ska jag säga om dom? Jag behöver träna mer balett! Men jag kommer att gå kvällskurser nu i veckorna också, då blir det dels balett. I Torsdags var klassen på Golden hits för att se repetitionen av deras nya show med koreografi av Thomas Benstem, det var riktigt bra och underhållande o något jag verkligen kan tipsa om att det är värt att gå på sen när dom sätter igång i September! Igår morse så kom David Dalmo till klassen för att snacka lite om vår föreställning i Maj som han regiserar, vi fick även dansa lite tillsammans med honom o lärde oss hans koreografi till "Snälla bli min", as rolig klass o jag tror/vet att föreställningen kommer att bli grym!

FÖRSTA VECKAN.

Tredje dagen på mitt nya liv. Ja, lite så känns det faktiskt. Ny blogg har jag också, här kommer jag uppdatera mycket och skriva om hur jag har det i Stockholm och hur det går under min utbildning på Danscenter. Ni kommer mest kunna läsa om dans och andra träningsformer här - men också mycket annat som händer i min vardag. Jag är inneboende hos en tjej som heter Liz, hur go som helst och jag tror att jag kommer trivas här så småningom.. Än så länge är allt så pass nytt så det är svårt o säga. I 10 månader framöver kommer jag att gå Danscenters utbildning (andra året). Jag har alltså hoppat in i en klass där dom flesta redan har gått ett eller två år innan, men jag ska försöka komma in i klassen så fort som möjligt. Jag trodde faktiskt att vi skulle mjukstarta terminen lite, men nej då. Fyspass med Sabina Dalfjäll två dagar i rad á 2 timmars lektioner, såja! Där var vi igång. Alla i klassen har träningsvärk, överansträngda armar osv. Men jag tycker det är bra, kötta på från start liksom! Idag har vi haft pilates i 2 timmar och jag ska erkänna att jag alltid trott att det är nåt larvigt tjaffs för dom som inte orkar träna ordentligt. Men fyfasen så jobbigt det är! Men riktigt roligt, funderar till och med på att ta kvällsklassen. Sån sjukt bra träning för hela kroppen och inte minst för att förebygga skador i ryggen! Inte meningen att jag ska skriva en bibel utan det här får bli mitt "kom igång" inlägg. Hoppas att ni följer o kommenterar här på bloggen nu.


RSS 2.0