NO!

Jag har inte tid o bli sjuk nu. Igår kväll så kände jag mig snuvig och gick o la mig tidigt, nu ligger jag nästan klarvaken och klockan är 05.40.. Näsan rinner och febern stiger. Blir å va hemma idag. Trots att jag verkligen inte vill. Sover inte ens i samma säng som Micke för att jag inte ska smitta honom. Imorgon kväll ska vi på julgalan med klassen o jag måste bli bra! Måste måste måste. Någon som har några "bli av med förkylnings" knep? Godnatt igen.


TLÖTT.

Tack för en grym träningskväll mina Dolphinetts brudar! Härligt och se er kämpa och att ni vill så mycket. Keep up the good work!


LUNCH.

Har lunch i 15 minuter till, sen väntar balettklass med Hans Nilsson som vi ska ha i 3 veckors tid fr.o.m. idag :) det blir spännande! Ikväll när jag kommer hem så ska jag träna Dolphinetts. Det är riktigt länge sen sist och ska bli väldigt roligt!


NÄRMARE TITT.


SOMEWEAR&FRIENDS.

Nu är det ett tag sen jag uppdaterade här på bloggen, men nu känner jag mig fit for fight igen! Mycket jobb med nya lilla valpen och jag spenderar hellre tid med honom nu än framför datorn. Mycket dans i veckan, bla uppdansning med Thomas Benstems Lady gaga nummer, missa inte klippet nedan! I Fredags fick jag däremot ta det lite lugnt, då jag har haft väldigt ont i svanken på sistonde, besökte naprapathögskolan på lunchen där han sa att han kände att jag hade ont men att det inte ska vara någon större fara att dansa på som vanligt. Vila kan jag ju göra på lovet! :-) Bara två veckor kvar av denna termin.. Det känns helt sjukt vad tiden går fort!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
För ett tag sen så var jag ju med och tävlade på min kära väns Viktoria Bohmans blogg (www.meavita.blogg.se), där hon tävlade ut ett par mjukisbrallor (Travel-pants) från butiken Somewear&Friends här i Norrköping, där jag blev den lyckliga vinnaren! I Fredags besökte jag butiken precis innan dom stängde för att hämta ut brallorna - och jag lovar er.. Jag om nån kommer verkligen att använda dom! Riktigt sköna!
Eftersom att jag aldrig tidigare hade besökt butiken så strosade jag omkring en stund och hittade även en snygg tshirt för halva priset! Och ett par sockar som jag sett tidigare o varit sugen på, där varje par är unikt och inte de andra likt. Jag älskar dom och kan verkligen rekommendera det som en perfekt julklapp! Endast 200;-! Och passa på att besöka butiken på S:T Persgatan 75 i Norrköping nu när dom har ett helt rum med snygga kläder för 50% oxå!
- Sockarna jag köpte längst upp i de högra hörnet! Helt underbara!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Så än en gång rekommenderar jag denna butik VARMT! Dom har snygga kläder för både tjejer och killar och Calle som jobbar där, min gamla barndomsvän gör verkligen ett grymt jobb med denna butik där allt ser snyggt och proffsigt ut! Om du inte bor i Norrköping så kan du även besöka deras hemsida: http://www.somewear.com/1/1.0.1.0/46/1/!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Idag blir det 1a advents-middag hemma hos mamma kl 13 och därefter kommer farmor och pappa ut till oss på landet för lite fika. En lugn och skön Söndag och lite uppladdning inför en ny hård träningsvecka i huvudstaden.

SENARE.

Uppdaterar veckans händelser senare ikväll. Håll till godo!


RAST.

Har lunch just nu, min farmor är den snällaste människan på jorden som skickar med mig matlåda varje dag. Snacka om lyx! Jag erkänner - farmor skämmer bort mig! Vi har haft jazz och streetfunk än så länge och nu väntar 2 timmars rep med Thomas Benstem, vi gör ett lady gaga nummer som kommer bli sååå fierce! Sen ska jag hem fort och mysa med min grabbar Blixten, Stifler, Mario och... Micke såklart! Tjoho!


MARIO.

Nu är vi inne på V.47, som jag längtat! Idag när jag kom hem från skolan så överraskade Micke mig med att han hade varit o hämtat lilla Mario. Han är helt underbar, som en gosebjörn, nu vill jag bara vara hemma o leka med min favvo!


LÖRDAG.

Nu ska jag snart in till Söderköping för att handla inför middagen ikväll. Ska bli så himla mysigt att träffa mina underbara vänner igen och få visa hur jag bor här ute på landet. Uppdaterar senare med lite bilder oxå :)

TJA!

Vet att jag har varit dålig på att blogga nu på ett tag. O att ni säkert vill ha mer bilder o filmer från skolan. Men det kommer, jag lovar :) Idag är det torsdag och snart får vi äntligen ett slut på denna vecka. Jag har mått så fruktansvärt dåligt hela veckan, bara varit allmänt down o vet egentligen inte varför. Nu sitter jag på tåget o försöker tagga igång mig själv o intala mig själv att det blir en bra dag! På Lördag blir det lite reunion-middag hemma hos oss med mina kära vänner Erika, Erika och Nattis, vilket jag verkligen ser fram emot! Nu ska jag försöka sova lite innan jag är framme..


NÄE, TA DIG I KRAGEN!

Sitter just nu o planerar ut hur resten av denna månad kommer att se ut. Förutom de 6-7 timmarna vi tränar i skolan varje dag så kommer jag stanna kvar och ta lite kvällskurser för att ta igen lite timmar som jag missat. Såhär kommer det att se ut på ett ungefär:

Måndag 21/11; Danslektioner från 09:00 till 18.30
Tisdag 22/11; Danslektioner från 09:00 till 19:30
Onsdag 23/11; Danslektioner från 09:00 till 16.30 direkt till Degeer gymn där jag undervisar 18:30-20.
Torsdag 24/11; Danslektioner från 09:00 till 17:00
Fredag 25/11; Danslektioner från 09:00 till 17:00
Måndag 28/11; Danslektioner från 09:00 till 18:30
Tisdag 29/11; Danslektioner från 09:00 till 17:00
Onsdag 30/11; Danslektioner från 09:00 till 18:30

PUH!


TIPS.

Här kommer ett hett tips till er som vill äta gott/nyttigt och också spara några kronor:


BLICKAR UT ÖVER STADENS ALLA LJUS.

Ni vet när man har en riktigt usel dag? När inget går som man vill? Så har denna dag varit, den 14/11. Fy, säger jag bara. Nu vill jag ha Tisdag, ny dag o nya positiva tankar. Jag vet att jag är grym på de jag gör.



BRÖLLOP.

Här kommer lite bilder från Lone & Lennarts bröllop i Danmark som ägt rum ikväll. Super trevligt har vi!

 


SÖMNLÖS.

Vaknade kl 7 imorse, när jag är ledig och kan sova till minst halv 10. Fyfan vad surt det är, kan inte somna om heller. Micke ligger här o säger "kli på ryggen!" ha ha. Får väl gå upp strax, bröllopet är kl 14 idag o innan det ska det fixas o donas. Danmark är mysigt o jag börjar förstå mig på danskan mer o mer :)


I BILEN.

Sitter i bilen påväg till Gbg där vi ska gå på färjan mot Danmark. Imorgon gifter sig Michaels faster, har aldrig varit på bröllop så detta blir mitt första, spännande! Skriver mer senare.


NAP.

Tog en powernap på tåget o vaknade precis, vet inte om den gav mig så mycket power direkt, känner mig nästan ännu tröttare. Nu på morgonen väntar locking med William. Sen har vi streetfunk med Damon och koreograf tid med Thomas, sen fortsätter jag lära ut min koreografi på slutet av denna dag. Imorgon följer Johanna med mig till skolan och ska vara med å kolla hela dagen! Blir så bra så! Har saknat min bästis.


NY FAVORIT.

Jag vet inte om det finns någon större sytycd nörd än mig. När jag får tid över så kan jag sitta i flera timmar och bara kolla på en massa youtube-klipp på dessa fantastiska dansarna. Blir så avundssjuk! Vissa av dom är liksom 19 år och är helt siiiiickt bra! Kollar både på amerikanska sytycd och Canadas sytycd, som jag faktiskt måste säga att jag tycker är bättre! Men det där är ju en smaksak. Här följer några klipp från årets sytycd Canada, denna grymma tjej heter Melissa och är 23 år gammal, helt klart den bästa kvinnliga dansaren i sytycd´s-historia!

- Melissas solo top 6. Alltså snurrarna i början, omg!
- Lyssna på hennes feedback från juryn efter framträdandet! Håller verkligen med!
Skulle kunna lägga upp alla klipp som finns på henne, men här är dom bästa!
Nu ska jag städa. Trevlig kväll!

GODMORGON.

Sitter på tåget och dricker en kopp kaffe och äter årets första lussebulle, den smakar ljuvligt! Nu på morgonen väntar utvecklingssamtal med vår jazzlärare Emilio, sen har vi street med Damon och sist men inte minst Thomas Benstem som vi har som koreograf nu tre veckor framåt.


BAKIS.

Sista dagen på lovet. Veckan har gått fort men den har varit väldigt skön, nu kännar jag mig laddad o kommer köra gärnet fram till jullovet! 011-laget förlorade tyvärr igår mot IFK Norrköping, men det var kul å se o min älskling gjorde en bra insats! Efter matchen så blev de fest hemma hos Calle där det spårade ur kan man väl säga, ha ha. Idag ska vi lyxa till det med en varsin pizza o ikväll blir det mys framför "the cove". Mot Stockholm imorgon igen!


TV-MYS.

Jag o blixten ligger framför tv:n och myser, väntar på att husse ska komma hem så vi kan åka in till stan. Ska ta en fika på stan med pappsen innan vi går mot parken där IFK Norrköping möter NT-laget idag kl 14:00! (NT laget är ett fotbollslag som är ihopsatt av Norrköpings tidningar där fotbollsspelare som presterat bra under året i olika lag har blivit uttagna) o däribland min Michael, som vi ska dit o stötta såklart! Vi får se vad som händer ikväll men det lutar åt utgång.


GODNATT.

Vissa Fredagar är bättre än andra o vissa sämre, den här fredagen hör helt klart till en utav de sämre. Usch. Jag saknar min bästa vän, Johanna. Kom hem nu!


TACK VICKAN!

Min fina vän Vicky hade en tävling på sin blogg där hon lottade ut ett par träningsbyxor/mjukisbrallor till den som svarade rätt på vad mjukisarna hade för namn från "somewear" butiken där dom säljs. Jonas fick dra lotten om vem det skulle bli o drog mitt namn, he he :) Första gången jag vinner något efter att ha tävlat på någons blogg! Riktigt kul o jag kommer ju verkligen använda dom, bor ju typ i träningskläder nu för tiden! Helt perfekt. Har ni missat Vickys blogg så måste ni kika in där; www.meavita.blogg.se - Är ni sugna på ett par brallor eller nåt annat plagg så kika in på deras hemsida:  http://www.somewear.com/1/1.0.1.0/11/1/?item=prod_prod-s1/1494, riktigt schysta kläder för både tjejer och killar! Tack igen Vickan, du är bäst!


PAINT.

Nu har jag och Mickes bror målat plank hela dagen, känner mig helt slut o lite hög på all färg. Ha ha! Nu tänkte jag ta en lång o varm dusch o fixa mig lite, blir nog biomys med min darling ikväll.


LATTE.


3 NOV.

Pigg o gla! Ska gå upp o städa lite snabbt sen tänkte jag faktiskt gå en promenad med Blixten :) har inget speciellt planerat idag å det känns skönt. Idag har nya versionen av "Footlose" premiär - skulle vilja se om den är nåt å ha! Får nog inte med mig Micke på en sån film, nån annan som
e sugen på att se den?


CHANGE.

Blev ingen bra bild men denna får duga. Jag är riktigt nöjd med längden på håret och den nya blonda nyansen. Tack bästa Bella på barberarn!


GODMORGON.

Är uppe med tuppen i vanlig ordning. Kan ju inte somna om efter att Micke har pussat mig hej då, o man kan ju inte strunta i "hejdå-pussen" så det gör mig inte så mycket. Känner mig ganska pigg :) Idag ska jag äntligen fixa till mitt hår hos Bella på barberarn, färg + klipp. Blir nog ingen jättestor förändring utan vill bli ännu ljusare o kanske klippa av en bit, har inte klippt mig på två år så det är sjuukt slitet. Innan hårfix så ska jag träffa bästa Vicky för en snabb lunch och lite tjejsnack. Igår var jag inne o såg när Dolphins mötte Sundsvall, efter en jämn match så vann Dolphins! Men jag var ju där för att kolla på mina tjejer i dolphinetts såklart! Kul å se att dom fortfarande kämpar o håller i! I måndags så var jag o provade på akupunktur o jag måste faktiskt säga att det känns lite bättre - sjukt efter bara en behandling men det gör inte alls lika ont i högerbenet längre. Nu har jag ju iof inte tränat på några dagar så vi får väl se hur det blir när skolan börjar på Måndag igen - hoppas på det bästa! Nu tar jag på mig mjukisarna o myser ner mig i soffan med Blixten. Före o efter bild på håret kommer sen....


AUTUMN.