MOT PARTY.


WAKE UP.

Jag kan inte sova! Har kommit in i någon slags "du måste gå upp tidigt" rutin tror jag, och jag hatar det. Vem vill vakna 06.30 på en Lördag och inte kunna somna om? Sånt får vänta tills jag får barn, tycker jag. Men icke, min hjärna tycker uppenbarligen att jag ska gå upp nu. Då passar jag på att blogga lite från mobilen och uppdatera lite om veckan som gått. Denna vecka skulle vi tränat med David Dalmo som står som regissör inför vår föreställning, men vi hade bara honom Måndag och Fredag med tanke på att han blev magsjuk - så vi har mest cleanat hans koreografi och vet på ett ungefär vilken ordning det kommer vara på föreställningen - lite kaos men vi vet att David grejar det där! Nästa vecka och ca 3 veckor framåt så kommer koreografen och dansaren Anna "Ninja" Näsström och ska lära ut hennes koreografi som blir den sista till föreställningen. Ska bli väldigt roligt! I Måndags fick jag även reda på att jag kommer att framföra ett solo under föreställningen - blev chockad och väldigt glad när David kom med den nyheten! Ännu bättre är att Sabina står som koreograf till det solot - Wohooo! Annars har det inte hänt nåt speciellt denna vecka i skolan. Nu på förmiddagen ska jag träffa min underbara vän Vicky, tänkte gå till värmekyrkan där "NKPG-style" håller till idag, sen blir det nog en lunch på det. Sen åker jag hem och fixar mig inför kvällens bravader ute hos födelsedagsbarnet Martina som fyller hela 25 år, det ska firas med en brak-fest ute i Överrum hos hennes föräldrar. Tar med mig kameran och lägger upp lite bilder imorgon. Nu ska jag gå upp och rasta dogsen. Ciao!


FINAL.

Ser på finalen av "Biggest Loser" Sverige hos Frida & Erika, har varit på Nacka forum och käkat lite efter skolan. Mys :) en glass blev det oxå..


ONSDAG.

Har varit på stan med min älskling, fick ett par nya löparskor som är hur fina som helst. Kommer användas flitigt när vädret blir lite bättre och det inte är så lerigt ute. Tack bästa älsko <3


A-JAYS.


STHLM.


LILLEBROR.

Idag har jag haft min underbara bror på besök ute hos oss på landet. Han var lite ledsen och kände sig lite nere så då gav jag som förslag att han skulle komma ut hit en stund och få lägga tankarna på något annat. Han har fått rida för första gången i sitt liv, vi spelade fotboll med Blixten som blev helt överlycklig över att vi lekte med honom varit och visat runt hur vi har det här ute o sådär. En helt perfekt dag faktiskt, har saknat min bror. Micke har haft hundträningar hela dagen sen tog han en lång powernap när han kom hem, nu ska vi strax äta middag sen ikväll ska vi på bio tillsammans Jossan, David och Nicklas.

LÖRDAG.

Sitter hemma hos pappa, ska strax åka ut till Petra och Magnus som bor ute vid Ållonö-slott där det blir lite släkt-träff och firande i efterskott av Evas 55 årsdag. Jag tror inte att hon vet om nånting så vi får hoppas att hon inte är snabb nog att läsa min blogg nu. Veckan som varit har gått fort, vi tränar för fullt i skolan och nu är det ca 7 veckor kvar tills jag slutar! Känns helt sjukt när man tänker på det, tiden bara springer iväg. Nu ska vår regisör David Dalmo pussla ihop allt inför föreställningen i Maj sen har vi Anna Näsström i tre veckor sen är det nääära :) Ni kommer väl ihåg datumen: 4+5/5 i Sthlm och den 19e Maj på Saga-teatern i Linköping!

HEJ.

Uppdaterar när jag kommer hem ikväll. Vet att jag har en usel blogg just nu. Sorry.


:)

Lektion med Piotr i 2h sen åker jag hem till Norrköping med Pappi :) Ska bara mysa med Micke och våra hundar hela kvällen. Saknar dom. Resten av veckan är jag inneboende i Tumba. Intressant blogg, näe?


HÄNG.

Ligger på hotellrummet. Scandic malmen närmare bestämt, 3 minuters gångavstånd till skolan. Skapligt lyxigt! Har varit en ganska lång dag i skolan, gick på kvällskurs också. Har världens bloggtorka och vet inte riktigt vad jag ska skriva om.


50ÅRS-FEST.


TRÅK.

Vet att jag är tråkig som inte uppdaterat på flera dagar. Vet inte vad jag ska skriva så då känns det bara onödigt. Har sovit i Sthlm hela denna vecka men idag åkte jag hem till Norrköping igen, är inte sjuk men lite andra personliga problem om man säger så. Blir nog hemma imorgon med. På Lördag är det fest för Lars som har fyllt 50, kommer ungefär 70 pers som ska fira honom så det blir partaj hela natten men måste se till att vara fräsch på Söndag då jag håller i workshop (Commersial) på folkuniversitetet kl 13, endast 100;-!!! Kom och dansa för mig vetja! Nu sitter jag bara och slappar framför tvn, Micke är på bio med fotbolls polarna och kommer nog hem ganska sent. Ciao!

BLIXTEN.


VÅRVÄDER.

Idag har jag haft skinnjackan på mig, utan att frysa det minsta! Helt underbart att solen varit framme hela dagen. Man blir så mycket gladare. Har varit på verkstan och hämtat min skrutt-bil, åkte in till stan med Martina en liten sväng och nu är jag hemma igen, dricker en kopp kaffe och bara slappar lite. Måndag imorgon, en vecka full med dans i vanlig ordning. Kan inte bli bättre :) Helt rätt att Loreen vann igår förresten!

MATCH.

Är i Söderköping och kollar på Mickes fotbollsmatch just nu. Stod utomhus med Mario första halvleken men det blåser och han försöker jaga efter bollen och är bara allmänt jobbig så nu satte jag mig i bilen istället.. Skapligt bitter:) har tyvärr ingen vidare koll på vad det står just nu heller, men vet att dom möter Assyriska. Får se vad som händer efter matchen, åker nog och käkar nånstans och handlar lite gott inför Melodifestivalsmys ikväll! Loreen eller Danny till Eurovision.


GODNATT.


MARÄNGSWISS.


LUNCH.

Har lunch nu, taco-rester från gårdagen. Smakar fint! Nu har vi koreograf tid med Piotr som precis börjat på sin koreo, den blir kort och gott... Flummig.. Men det kommer bli fräckt! Jag har en jobbig huvudvärk hela tiden, det suger.


KÄRLEK.

Alla ser vi olika på den, kärleken. Jag har många gånger tänkt att kärlek bara är skit och att jag aldrig kommer hitta den som är rätt för mig. Att kärlek vid första ögonkastet bara är bullshit. Stört mig på par som ser sådär äckligt lyckliga ut (för att jag varit avundsjuk) Nu är säkert jag den personen som folk stör sig på, som är sådär äckligt lycklig och bara pratar om Micke och vill vara med Micke hela tiden. Men så är det faktiskt, man säger att man aldrig kan veta vad som är "rätt" för en, men på något sätt så känns det som att Micke och jag hör ihop. Visst har vi det tjafsigt ibland, som i alla förhållanden men det hör liksom till. Efter att jag hade träffat Micke första gången så åkte jag hem med världens största leende och längtade ihjäl mig att få träffa honom igen. Det pirrade i min kropp på ett sätt som det aldrig gjort förut. Jag försökte spela "svårflörtad" men det gick liksom inte, han var ju helt underbar! Senare på kvällen så ringde jag Micke och frågade "Ska du in till stan nåt ikväll så kanske vi kan hyra en film?" o Micke skulle inte in till stan egentligen men svarade snabbt "Ja, jag ska in till stan en sväng sen.." Sen den kvällen har vi mer eller mindre suttit ihop. Jag älskar den här killen så mycket och vi har en lång och ljus framtid framför oss. Och ja, jag tror absolut på kärlek vid första ögonkastet efter att ha träffat Micke.


MYS.


SOMEWEAR.

Vill än en gång tipsa om denna grymma butik! Nu har dom en ny fräsch hemsida; www.somewear.com där ifrån klickar man sig vidare till webshopen; www.somewearandfriends.com .
Gå in och shoppa lite nya vårkläder vetja!

MITT LOV.

Nu har en veckas lov passerat. Veckan började med att Micke kom hem efter två veckors semester i Afrika tillsammans med hans familj. Min älskling var saknad och vi har inte kunnat slita oss från varandra nån dag denna veckan. Har varit ute och gått med hundarna, myst framför lite olika filmer, varit på bio och bara tagit vara på tiden med varandra :) Igår firade vi 9 månader och då blev jag bjuden på god middag på "Cromwell house". Nu har jag bara 3 månader kvar i skolan och nu blir det hårdträning inför föreställningarna vill jag lova! Denna veckan sover jag hos Erika och Frida :)

 


SOMNA OM.

Vaknar av att hundarna gnäller efter mat och för att få gå ut och kissa - i vanlig ordning! Micke tar hand om det så jag ska försöka somna om strax. Det är verkligen sant som pappa sagt i alla år när jag var mindre och tjatade om att jag ville ha en hund, det är på tok för mycket ansvar att ha en hund så jag hade ju aldrig klarat det. Nu inser jag det - även fast det mest är Micke som tar hand om dom :) Ska ju bli jakthundar så småningom. Igår var det invigning av de nya troférummet uppe på "Boda" jag hjälpte till med lite dukning, plockade disk och fixade lite tillsammans med Mickes mor, de bjöds på god mat och var mycket trevligt. Idag ska jag träffa pappsen, känns som det var länge sen.. Ska åka till Söderköping och käka nåt gott. Bjuder på lite bilder från gårdagen;

 


KVÄLL.

Har varit hos farmor och ätit kvällsmat medans Micke varit och tränat. Hade med mig valparna som skötte sig förvånansvärt bra - då fick dom lite korv av farmor som belöning. Ha ha! Säger åt henne att dom inte ska ha nåt sånt och ändå står hon och ger så fort jag inte ser :) Nu är vi påväg in till sjukan med en kille i Mickes fotbollslag som gjort illa nacken, får hoppas att det inte är något allvarligt.


TORSDAG.

Har varit och lämnat in bilen på service och den är väl inte så jättebra att köra omkring med om man säger så - får se om jag ens kan behålla den! Hoppas verkligen det, det underlättar ju med bil såklart när jag och Micke bor en bit från stan. Nu har jag sovit en stund, har en visdomstand som växer sig fram och det gör fruktansvärt ont hela tiden, usch! Är sjukt sugen på våfflor så idag blir det de till lunch! :) Skulle träffat Vicky idag men det blir ju svårt utan bil :( Nu ska jag sluta klaga, tjing tjing!


RSS 2.0