GOKVÄLL.

Har hunnit med ganska mycket idag. Åkte till Ikea med svärmor imorse, handlade mest smågrejer men det är alltid kul att strosa omkring där. Bakade en lime-paj när jag kom hem, åkte och gymmade på badet med Micke och sen blev det tacos hemma hos pappa. Nu har vi gått och lagt oss och Micke har redan somnat här bredvid. För er som var intresserade av receptet till limepajen så kommer det här:


CHILL-MÅNDAG.

Har inte gjort allt för mycket idag, gick upp vid 9 och åt frukost framför tvn, sen råkade jag somna om en stund. Lagat mat till mig och Micke och nu är jag inne i stan hos farmor medans Micke tränar. Har bakat "drömmar" och varit på Ica och handlat lite. Kul liv va? Inte alls kul att blogga om, men det är allt som hänt idag i stort sett :)


HAPPY.

Är så glad att min älskling äntligen kommit hem! Han är så brun och fin. Fixade mat till hela hans familj igår så dom kom hem till ett dukat bord :) Det var uppskattat! Med två valpar som står och gnäller så fick vi gå upp ganska tidigt imorse, har precis ätit lite frukost och ska bara mysa hela dagen nu. Ikväll ska vi på bio och se "This means war".

:(

Klockan är 05.29! Jag vaknade precis, mår illa och kan inte somna om. Ahhh! Min kropp verkar tro att jag ska gå upp nu. Men nej tack, SOV!


FREDAGKVÄLL.

Borta bra men hemma bäst! Nu är jag hemma i Norrköping igen och en veckas sportlov väntar. Så underbart så jag döör! Ikväll ska jag och farmor mysa, imorgon åker jag ut till landet och imorgon kväll kommer Micke hem från Afrika. Wiho! Hann med lite shopping idag efter skolan, nu vill jag att det ska bli vår så jag kan få känna mig lite fin.


TRÖTTER.

Har precis käkat lite pyttipanna hemma hos Erika och Frida, nu ska jag duscha och sen går jag nog och lägger mig. Riktigt trött efter en ganska jobbig dag i skolan. Imorgon har vi teater på morgonen, bläää! Efter det har vi balett och sist men inte minst sista repet med David Dalmo - Just nu lär han ut en koreografi som kommer bli riktigt snygg. Lite gammal-jazz stil på den, I like I like.. Stretchat har vi gjort idag också, kom på en ny spagat-stretch... Don´t try this at home säger jag bara, den känns. Auoch!

REGN.

Det bara regnar och regnar, jag hade ju gärna varit med Micke och hans familj i Sydafrika nu kan jag lova, saknar honom mycket nu - men snart är det Lördag! Nu sitter jag på tåget till Sthlm, sover en sista natt hemma hos Erika och Frida sen åker jag hem imorgon och ska njuta rejält av helg och en veckas lov! Jag och Micke har mycket tid att ta igen :) Idag står modernt, jazz, rep med David och eget rep på schemat.


ONSDAG.

Är hemma idag, mådde inte helt hundra imorse men det blev snabbt bättre så jag var väl extra trött bara. Har faktiskt varit och tagit balettklass på folkuniversitetet nu på morgonen, nybörjarklass men det var kul ändå! :) Har precis ätit lite och ska lägga mig och vila en stund. Workshopen igår gick kalasbra! Härliga och duktiga elever :) Stretchar för fullt nu eftersom att jag fått en liten utmaning av Sabina inför föreställningen i Maj!


NKPG.

Nu är jag påväg hem till Norrköping efter att ha bott i Sthlm över en vecka, ska hem för att hålla i workshop på folkuniversitetet ikväll! Ska bli kul! Blir att koreografera lite på tåget nu. Ciao!


SÖNDAG.

Har varit och bowlat på Heron city, förlorade så hårt! Ha ha! Nu har vi varit på Skärholmen centrum där blev det donken och sen blev det ett litet impulsköp... En ny skinnjacka! Skitsnygg iaf, vill börja använda den nu.


TÄVLINGAR.

Sitter hemma hos Erika och Frida, Nathalie och Stina är också här. Vi har precis haft charader-tävling, nu kör vi musicquiz och sen hinner vi säkert komma på nån mer tävling! Har jävligt roligt iaf. Saknar min Micke, ska bli så härligt att träffas igen på lördag efter 14 dagar ifrån varandra. Provade ett par nya läsglasögon idag förresten, ska jag köpa dom?


VAPIANO.


ÄNTLIGEN FRE!

Har precis haft balett, gick ganska bra idag! Nu är lunchen strax slut o nu ska vi dansa två timmar med bästa Sabbe :) repa hennes koreografi inför föreställningen! För er som vill komma och se våran föreställning i sommar så är det i Sthlm 5 & 6e Maj! Boka in! I helgen stannar jag kvar hos Erika och Frida, imorgon ska vi strosa runt lite på stan sen blir det spa+melodifestivalskväll! Woop woop! Saknar Micke som faan, blev så himla glad igår när han skickade sms. Mario min lille prins saknar jag oxå! En hel vecka kvar, men det är bara å stå ut!


TRÖTTER.

Måste verkligen sova nu, är helt slut! Köttade på bra idag under fysen, bjuder på några bilder här..


VÄNTAR.

Har slutat för en halvtimme sen men sitter och väntar på Erika och Frida som är världens segaste och ska vara kvar i skolan och "mysa" näää snabbt skare gåå! Vi ska hem och laga alla hjärtans dag middag ala potatisgratäng med fyllda kycklingfiléer! Mums! Öööööka, hungern kallar!


PANNKAKOR.


GÅ UPP?

Måste ta och gå upp nu! Tåget går 06:27 till Sthlm, blir kvar där hela veckan.. Ska bo hos Erika och Frida! Blir ju väldigt mysigt! :) Saknar Micke... Redan :( känns konstigt att vi inte hörts av nånting på 2 dagar. Nä, gå upp nu Malin!


TRÖTT.


SOOOL!

Det är så himla fint väder ute, har precis tagit en långpromenad med Mario och precis lagom så ringde Vicky och frågade om vi skulle ta en promenad så vi mötte upp henne och gick runt lite vid Vasaparken o sådär. Det blev ingen powerwalk direkt då Mario ska stanna och lukta på allt och stå och titta på alla fåglar men skönt var det och solen skiner! Så härligt! Nu ska vi snart till lilla mammsen som bjuder på Söndags lunch sen har jag träning med "We have it!" i två timmar efter de åker jag ut till landet och lämnar Mario, städar lite och åker in till stan igen :) Ett jävla farande med andra ord. Trevlig Söndag!


SOMMARPICS.



Vill ha sooooommar! NUUU!

IKEA.

Idag tog jag och Vickan min lilla Ford och brassade iväg till Ikea och Ikanohuset, skulle bara kolla lite men kom hem med lite smått och gott till hemmet; två vaser, plastblommor, en hink-kruka, påslakan, doftljus och en karaff. Imorgon åker jag hem till landet och lämnar lilla Mario så då passar jag på att städa och göra om lite hemma hos oss, fixar lite bilder så ni får se hur vi bor :) Nu är jag hemma hos mamma, ska kirra lite toast och bänka oss framför Melodifestivalen. Imorgon står träning med min showgrupp på schemat oxå, tjejerna var iväg på danstävling idag, grattis till er det gick bra för!


FREDAG.

Är kvar hemma hos farmor, mår lite bättre och har varit ute ett antal ggr o gått med Mario. Ikväll bjuds det på tacos hemma hos mamma om jag mår stabilt :) mys!


MORGON.

Är uppe med tuppen med tanke på att jag tänkte åka till skolan idag, men har fortfarande feber så blir hemma idag med. Fan oxå! Detta har inte varit en tur vecka direkt. Sover hemma hos farmor och grannarna har fest så det är inte så lätt att somna om heller. Idag åker Micke till Sydafrika och blir borta i två veckor :( kommer sakna ihjäl mig! Ska ta hand om lille Mario hela helgen iaf, som inte är så liten längre och ännu större kommer han bli. Hoppas att jag blir bättre i helgen bara, vill inte ligga hemma och glo mer! Fr.o.m. Måndag sover jag hemma hos Erika och Frida i två veckor, blir riktigt mys!! :)


TV.

Sitter och tittar på tv, SVT1 för engångsskull.. Inte varje dag man väljer den kanalen men "drömmen om landet" verkar vara ett riktigt bra program som startade idag. Nu ska vi snart gå och lägga oss o mysa. Upp tidigt till skolan imorgon igen sen sover jag kvar hos Erika och Frida :) Vill passa på att gratta mina fina vänner Vicky och Jonas som blir föräldrar i sommar! Så himla glad för deras skull. Besök Vickys blogg här; www.meavita.blogg.se


PEPP!


NIKE BLAST DAG 1.

Dagen börjar lida mot sitt slut. En GRYM dag som ska få upplevas imorgon igen! Underbart! Man känner sig sjukt träningssugen efter en dag här vill jag lova :) vi har gått modeller och även dansat lite. Ska köra en sista visning nu kl 20.00! Har fått sjukt mycket snygga kläder som ska användas flitigt!


MY DAY.

Började dagen med lockingklass tillsammans med Robban, han har filmat den lilla rutinen vi har satt ihop så det kanske kommer upp här sen. Efter den klassen skulle vi haft Nikki men hon hade tyvärr försovit sig, så då körde vi lite voguing-batles! Ha ha höll på att dö av garv. Sen var det koreograf tid med Alex som vanligt, och hans koreografi kommer verkligen bli klockren! Så sjukt grym pedagog och dansare!! Sist men inte minst så var det ju dags för Onsdags-fysen tillsammans med Sabina, inte lika jobbigt idag men det känns verkligen att man blivit starkare:) framsteg framsteg.. Det gillas! Nu är jag snart hemma och blir hämtad av Micke, ska ta en tripp till Ikea och handla lite grejer till lägenheten och bara mysa hela kvällen sen :) Imorgon åker jag till Malin igen och stannar i Sthlm till Sönd.


WORD!