NYVAKEN IGEN..

Vaken tidigt idag också, trotts att jag är ledig. Har nog satt sig som ett system i min hjärna att jag ska vakna nu :) men det gör inte så mycket. Igår tränade jag med tjejerna/killarna inför dagens uppträdande på Gamla torget 14.30! Missa inte! Sen så var jag på arbetsintervju i Linköping som kändes bra, men vi får se.. Och igår kväll var jag och Sara å kolla på Riks fm festival och gick som två kärringar och kommenterade "fattar inte hur föräldrar vågar sätta sina ungar i de här karusellerna..." haha! Nu ska vi mötas upp kl 10 och kolla in marknaden lite :)


GÅVA.

Nu ska jag prova premie-gåvan jag fick när jag prenumererar på tidningen STYLEBY. Too-Faced "natural at night"


NYVAKEN.

Nyvaken och samma huvudvärk som jag hade igår när jag gick och la mig. Förstår inte, jag brukar aldrig ha huvudvärk? Ligger fortfarande och snoozar i sängen men ska strax gå upp och göra mig redo för att åka till Linköping och arbetsintervju. Kl 16 idag ska jag träna mina dansare inför morgondagens uppträdande på Gamla torget kl 14.30.. Ni kommer väl och kollar? Ikväll ska jag träffa Sara, går kanske ner till Vasaparken och kollar på Riks FM.


SOLIGA ONSDAG.

Nej, nu är det dags för mig att börja blogga igen. Har varit alldeles för seg med det. Ibland vet jag bara inte vad jag ska skriva. Men nu händer det snart grejer, börjar jobba som danslärare för Let´s Move Norrköping/Söderköping nu till hösten och kommer ha fullt upp med olika kurser VARJE kväll. Så jag kommer verkligen igång med träningen igen nu så småningom! Annars har det mest varit promenader och en och annan löprunda under sommaren. Men att jobba i trädgården och städa osv, som varit mitt sommarjobb ute hos oss på Björkvik har också varit ganska svettigt emellanåt :) Men det ska bli skönt att komma igång och inte minst att få jobba med det jag älskar. Idag har jag och min gravido bästis Vicky fikat vid Färjagården och pratat om allt mellan himmel & jord. Nästa gång vi ses så är hon nog mamma Vicky! Så häftigt :) Annars har jag tillbringat dagen i mammas trädgård, tagit en kort promenad, lärt mig virka och ätit kantarellmacka. Nu ska jag strax åka hem och fixa lite, imorgon åker jag till Linköping på arbetsintervju.

RSS 2.0