VINTERLAND.


NY VECKA.

Idag är jag hemma i Norrköping, känner mig lite förkyld så ville inte riskera att gå till skolan idag men som det känns nu så är det bättre så imorgon kör jag igen! Det kommer bli en grym och fullspäckad vecka med Nike konventet i helgen plus massa förberedelser inför det. Hoppas att jag kan sova hos Malin från Tors-Sönd denna vecka :) Idag har jag en städ & fix dag när jag ändå är hemma, då får man passa på.

GLOBEN.

Nu är vi påväg till Globen för det andra repet inför "Nike blast", kommer bli en feeet läktardans! På Torsdag nästa vecka ska alla modeller öva och testa kläder oxå. Ser jag fram emot! Slutar kl 14 och då åker jag hem till Norrpan, ska träffa farmor, mamma, pappa, och lillebror tänkte jag innan jag åker och kollar på Mickes match kl 19.30 ikväll. Ha en fin Söndag!


STREETSTAR.

Streetstar igår var galet bra! Träffade många människor som jag kände igen, vissa som jag inte sett på flera år. Riktigt kul! Så många gaaaalet duktiga dansare! Idag kl 14 är det dags för första repet i Globen inför "Nike blast" nästa helg, kommer oxå att bli så jävla roligt. Tyvärr så missar vi nog finalerna på streetstar ikväll. Men vi kopplar upp oss på svt play och sitter hemma hos Erika och Frida och hejar ikväll istället! Jag är sjukt taggad, woop woop!


TRÅK.

Jag har tråkigt på tåget så jag passar på att skriva ett inlägg. Jag bor ju hos Malin denna vecka också men igår var jag tvungen att åka hem till Norrpan och hämta min plånbok som jag totalt glömt bort. Vilket jävla styr alltså! Direkt efter fysen med Sabina också när jag var helt död. Känns idag vill jag lova att jag inte hann stretcha igår! Fuck. Får hoppas att vi stretchar ut lite med Linda sen på pilatesen. I helgen ska vi träna inför Nike Blast och imorgon ska klassen gå och kolla på Streetstar :) blir kul!


GOKVÄLL.

Orkar egentligen inte uppdatera bloggen nu. Det får bli ett kort inlägg. Har kört hårt idag i skolan, en skön Måndag faktiskt. Imorgon väntar street med Damon, Balett och sist koreografi rep med Alex (Hiphop) därefter skulle jag, Erika och Frida strosa runt lite på stan innan jag åker hem till Mallan, ska sova där hela denna vecka också! Riktigt nice :) Blir även kvar över helgen då det är Streetstar och träningar inför Nike Blast. Nu ska jag sova, tåget går 06.30 imorgon bitti! Godnatt.

PROMENAD.

Imorse tog jag en långpromenad med hundarna. Mysigt trots att dom är världens busigaste. Nu ska jag snart in till Söderköping och äta middag med Michaels familj. Trevlig helg!


MORGON.

Har precis ätit lite frukost, sista morgonen här hemma hos Malin. Men jag kommer kanske snart tillbaks :) Hoppas på det! Det har varit skönt att bo här faktiskt, inte ha så långt till skolan och kunna stanna kvar i skolan så länge jag känner för det. Men nästa vecka börjar pendlandet igen! Saknar Micke såklart så det ska bli mys att träffa honom ikväll igen. Nu på morgonen har vi eget rep och ska titta på föreställnings-filmen efter det har vi balett och sist men inte minst en välbehövlig två timmars stretch klass.

MISSA INTE!



Vill passa på att tipsa om butiken "Somewear & friends" här på bloggen igen, nu har dom hela 70% i butiken så passa på att fynda! För er som inte bor i Norrköping så är det självklart 70% på deras hemsida oxå; www.somewear.com SKYNDA ATT FYNDA!

ÄNNU EN DAG.

Som är över... Idag har vi haft street med Robban, street med Damon, stretch och sist men inte minst fys med Sabina och lite koreografi oxå, riktigt nice! :-) Imorgon väntar CV-fotografering, spännande.. Har tänkt ut lite dans-poser nu iaf, så nu ska jag bara kolla kläder. Är riktigt hungrig så nu ska jag fixa mig lite käk, ta en dusch, se på "Sveriges mästerkock" och SOVA!



(En gammal bild som är tagen av superduktiga Matilda Söderström)


TISDAG.

Andra dagen i skolan efter lovet, träningsvärken från döden imorse men det gick bra ändå. Började med streetfunk tillsammans med Damon, balett och sist pilates tillsammans med Linda Eek - min gamla barndans lärare som jag inte sett sen jag var 4 basst, och hon kände igen mig! Rätt sjukt faktiskt. Kan verkligen tipsa om henne, vilket jäkla jobbigt pass! Pilates är faktiskt nåt jag skulle kunna tänka mig att utbilda mig inom, det verkar sjukt intressant och det är verkligen en grym träningsform. Fikade på waynes efter skolan med Stina, Erika, Frida och Sofie - lika bra att passa på att hitta på lite saker efter skolan nu när jag ändå är här denna vecka! :) Nu har jag städat lite här hemma hos Malin, ska ta en efterlängtad dusch nu sen ska vi kirra köttfärspaj!

VILJA.


NIKE.

Idag började vi skolan igen efter ett långt jullov. Har haft modernt, jazz och fysträning på schemat idag, riktigt rolig dag och ingen mjukstart direkt - men det är bra! Nu känns det att man är igång och nu kör vi! Under Sabinas fys idag så frågade hon oss om vi ville vara med och dansa under "Nike Blast" som äger rum i Globen 4-5 Feb! Det kommer bli en läktardans med 240 dansare! Så jävla kuuuul! Jag ville verkligen gå på Nike blast men tyckte att det var lite för dyrt och nu får vi gå på alla klasser, vara med och dansa och det bästa av allt är att vi får kläder och skor för att vi ställer upp! WOOOHO! Nu sitter jag hemma hos Malin och ser på Idrottsgalan, har precis käkat lite tacos och ska hoppa in i duschen.


RECEPT.

Citronkyckling med bacon & fetaost;
4 port.

1kg kycklingfilé
2 msk olja
1 msk soja
1 tsk salt
2 krm peppar
1 citron
1 rödlök
700 g potatis
100 g cocktailtomater
1 pkt strimlad bacon, 140 g
100 g fetaost
1 dl hackad bladpersilja

SÅS.

3 dl vatten
3 msk kalvfond
2 dl grädde
3 msk vetemjöl
1 msk soja
2 krm salt
1 krm peppar

Gör såhär;
SÅS: Blanda ingredienserna i en kastrull. Koka upp under omrörning. Låt sjuda ca 5 min.

Lägg kycklingbitarna i en ugnssäker form. Blanda olja och soja och pensla dom, strö över salt och peppar. Dela citronen och pressa över saften. Klyfta löken. Lägg potatis och lök i formen och sätt in i ugnen ca 45 min. Ta ut formen och vänd på kycklingen, pensla undersidan med sojablandning. Strö ut tomaterna i formen och ställ i ugnen ytterliggare 10 min. Stek bacon och smula osten. Strö bacon, fetaost och persilja över kycklingen och servera med såsen.

SWIM GOOD.


23.

Idag fyller denna lilla tös 23 år. Ikväll ska jag firas tillsammans med nära & kära, jag ska bjuda på middag som jag och Sara strax ska åka och handla ingredienserna till. Nu ska jag ha en bra dag! Fredag den 13e är ingen oturs-dag för mig inte!

FIX.

Nu är jag inne i stan för att fixa lite inför morgondagen, för imorgon fyller jag 23 år! Helt sjukt vad tiden går, men det är bara att gilla läget. Det blir middag hemma hos mig tillsammans med mina närmaste :) På Lördag morgon åker jag till Sthlm för att repa med klassen och kör en liten uppvisning på eftermiddagen. Nu måste jag kila!

GAAAH!


TAGGAD.

Jag känner mig faktiskt hur taggad som helst inför kommande termin på DC. Jag trivs som fisken i vattnet med min klass och Danscenter är verkligen en skola jag varmt rekommenderar till er som vill satsa på dansen som framtida yrke. Många frågar mig vad jag ska göra när jag är klar med utbildningen i Maj och ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt just nu, jag vet att jag vill åka till LA i en månads tid för att ta hur mycket klasser som helst och bara dansa dansa dansa för alla dessa grymma lärare som finns där! Sen har jag lite andra bollar i luften inför framtiden, så vi får se vart jag hamnar helt enkelt. Jag vet iallafall att jag ska ge ALLT denna termin för det är dansen jag vill hålla på med! Utan tvekan.

WARRIOR.


10 JAN.

Jag gillar inte snö, jag vill ha soommar! Ska strax äta sen får vi se vad jag ska hitta på. Tränade några av Dolphinettstjejerna igår som kämpade på riktigt bra! Skulle skjutsa hem Loan efter träningen men där blev jag kvar efter att ha suttit och kollat gamla dansklipp hela natten. Nu saknar jag faktiskt mina klasskompisar och vill bara att terminen ska sätta igång så att man kan få börja kötta igen! Jag vill dansa dansa dansa!


LYCKA.


SÖNDAGSMYS.

Det har verkligen varit en supermysig Söndag. Sofie från min klass har varit på besök ute på landet. Har gått promenad, pratat skit, och bara haft det bra! Tyvärr hann vi inte med nån utgång denna gång, men det blir fler ggr :) Nu ikväll har jag varit och tränat min showgrupp "We have IT!" och nu är jag hemma hos farmor.


THE VOICE.

Sitter och tittar på "the voice tv" nu. Tycker det är riktigt bra faktiskt, hade jag kunnat sjunga hade jag utan tvekan valt team Petter! Micke har två polare här ikväll och står för middagen så jag sitter snällt och väntar tills maten står på bordet :) idag har jag varit inne i Norrköping och träffat farmor och lilla mamma, Mario var med mig - mitt lilla busfrö! Just det.. Idag börjar mitt nyttiga liv, har sparkat mig själv i röven o bestämt mig för att satsa ALLT denna termin, då ingår även kosten...


DANCE.

Micke ska in till stan och gymma så då passar jag på att dra till dansstudion och träna lite jag med. Har varit dåligt med det än så länge på jullovet måste jag säga, men fortfarande över en vecka kvar.. Så jag hinner ;-)


3 JAN.

Idag har jag hjälpt Gitte med storstädning här ute på landet, det tog hela dagen men nu är det färdigt och jättefint. När jag ändå var igång och städade så tog jag min bil oxå, så nu är den med top notch! Nu är jag helt slut och slappar bara framför tvn med en kopp kaffe, tänkte se "Agnetas nyårskarameller" som börjar kl 20.00! Igår såg jag och Micke på "warrior" som var helt sjuuuukt bra! Verkligen ett hett film tips. Jag började tjuta 3 ggr under filmens gång.. Men sen är jag ju överkänslig också.


BADKILLE.


TACOMYS.

Med världens bästa far <3


MOCKARUTOR.

Jag och farmor bakar :)


1 JAN.

Firade nyår igår med mina nära & kära! Tack för en trevlig kväll, nu välkomnar vi år 2012, kommer bli ett bra år!


RSS 2.0