MYSER.


MORRN MORRN.

Uppe tidigt, ska in till stan snart där jag ska till Norrköpings kinaterapi för akupunktur behandling samt massage. Får väl se hur jag mår efter det, hoppas att jag känner mig som ny. Igår kväll somnade jag kl 19, helt sjukt! Förstår inte varför jag är så trött? Underbart med lov är det iallafall! Ska ta vara på varenda lediga minut.


L.O.V.E

My love for u is strong.


ONSDAG.

Påväg till skolan och en heldag med street igen, sen stannar jag kvar och tränar lite på min egna koreografi till Janet Jackson - Feedback. Igår var det uppdansning och det gick skapligt, imorgon har vi uppdansning igen, då är det modernt och balett som gäller! Nervöst. Ikväll ska jag bara hem till min älskling o mysa, saknar honom.


ROSA BANDET.


WE FOUND LOVE.


VECKAN.

Det har varit en riktigt bra vecka i skolan, känns som att alla i klassen har varit taggade o tränat extra mycket inför uppdansningen nästa vecka, då lärare och andra elever ska sitta o kolla under våra lektioner. Nära & kära är också varmt välkomna som jag skrivit tidigare, så är det någon som är sugen på att följa med till Sthlm så är det bara att hojta till! Som jag skrivit tidigare så har jag ju problem med mina benhinnor, högra benet är värst. Min farmor har hjälpt mig och hittat ett ställe där jag ska prova på akupunktur, så vi får hoppas att det ger resultat. Men det är inte lätt att få tag i dom kan jag lova, har nog ringt 10 ggr snart. Hmmf.. Idag har jag vilat ut ordentligt och det känns underbart med helg, precis ätit god dansk frukost hos Mickes föräldrar med hela släkten som är på besök. Nu ska jag göra mig klar för att åka in mot Norrköping där jag ska hämta upp lilla Haley och möta Gabriella med hennes systerson för idag ska vi till busfabriken! Woooho! Busigt värre.

Älskar våran lilla stuga med våran mysiga utsikt. Nu är det höst på riktigt.

STREET.

Idag är det Onsdag, vilket betyder street hela dagen. Kl 9 så har vi Robban i vanliga fall men han är sjukskriven så idag ska vi ha klass med Yeya. Efter de blir det klass med Damon - om han är frisk! Sen Sabina och sist på dagen lite eget rep, mest inför nästa vecka då vi har vår uppdansning. Igår hade jag så ont i magen när jag kom hem så jag gick o la mig tidigt, både jag o Micke har fullt upp nu så vi har inte så mycket tid för varandra tyvärr - men det kommer! Om två månader åker vi till Egypten och det ska bli helt fantastiskt!


UNDERBART.

Jag och pappa bor på Scandic Malmen i Stockholm som ligger precis bredvid Medborgarplatsen o ca 40 sek från Danscenter. Helt perfekt! Två dagar med hotellfrukost o slippa bädda sängen tackar man ju inte nej till :) Pappa får mer än gärna jobba mer i Sthlm kommande veckor oxå, ha ha :) Dagen har bestått av modernt, jazz, koreograftid med Sabina Dalfjäll och sång - där det idag var dags för att framföra låten vi valt inför klassen. Det kändes bra och jag fick fin feedback från mina söta klasskompisar, nu är det gjort o jag klarade det! Wiho! Jag o pappsen har varit o käkat på Taco bar precis o nu ska vi strax se på "Pengarna på bordet". Länge sen jag kände mig som ett måndagsbarn, men det här har faktiskt varit en underbar dag.


LADIES NIGHT!

Sitter utanför entrén o väntar på att dom ska öppna upp dörrarna för årets Ladies night föreställning. Vi fick biljetter av skolan o jag fick även bjuda med mig lilla mamma, helt perfekt! Vi åkte upp till Sthlm ganska tidigt så det har varit en ganska lång väntan. Men det är de värt får vi hoppas :) här kommer en mingelbild på mig o mammsen. Älskar dig <3


UPPDANSNING.

Nu har ettorna haft sin sista uppdansnings dag, idag har vi fått sett balett, modernt och breaking och dom är jätteduktiga! V.43 är det våran tur, ångest.. Måste träna. Bjuder på en bild på mig, Stina och Sofia - Såhär kul var det att sitta å titta på breakingklassen!


FINA ORD.

Jag körde en timmes klass med några av Degeer eleverna igår kväll, det blev lite lugnare än sist med tanke på att jag inte är helt kry. Men på Söndag kör vi igen o då jääävlar! Nu på morgonen så har jag messat lite med Maria Wass (min fd. danslärare på Degeer gymnasiet) blev så rörd när hon skrev detta till mig; "Det är så fint för mig att se hur du blommar, du är både som en vän, 'mitt barn' och kollega. Och så har du dansen så starkt inom dig!" - Så otroligt fint! Ser fram emot att få jobba mer med dansklasserna på Degeer gymnasiet!


TISDAG.

Är genomförkyld o hemma från skolan. Det suger verkligen. Har nog världens sämsta immunförsvar. Vaknade tidigt imorse o kände mig rastlös, så jag gick upp o bakade en kladdkaka :) Blev riktigt bra faktiskt! Trodde inte att jag kunde baka - men inte så svårt som man tror. Gav bort den till svärmor Gitte som ska städa hela dagen, hoppas att den ger henne lite extra power. Jag håller mig till the, nässpray, halstabletter och C-vitamin.
På Danscenter så har 1orna sin uppdansning denna vecka vilket betyder att vi 2or och annat folk får vara med under klass och kolla vad de har gjort under de veckor som har gått nu. Vi kommer att ha våran uppdansning V.43! Så om det finns någon som läser min blogg o är sugen på att följa med till Sthlm o se vad vi gör - så är det bara att följa med då! Imorgon kommer jag åka till skolan även om jag känner mig lite snuvig, tror inte att det smittar längre så det ska nog vara lugnt. Ikväll har jag klass för degeer-dans eleverna som jag hoppas att jag kan ta, vill verkligen inte ställa in den. Men vi får se hur jag känner mig sen i eftermiddag.
I Söndags tränade jag min showgrupp "We have IT!" och började på en ny koreografi till Melissa horn - Under löven, lägger upp ett filmklipp på koreografin så fort den är klar. Här har ni låten;

KLASSFOTO.

DANSCENTER 2011-12, ÅR 2.

BLACK&GOLD.


WE FOUND LOVE.

Gillar verkligen Rihannas nya låt - we found love! Lyssna på den ni som inte gjort det. Nu är jag påväg hem till Norrköping efter en otroligt bra dag! De känns att klassen börjar komma närmare varandra nu och jag tycker verkligen om allihopa! Så skön stämning o alla är super-trevliga! Dagens moderna klass var riktigt skön, vi gick mest igenom det vi gjort tidigare, detaljer vi ska tänka på osv. Baletten gick också super idag! Ganska mycket saker där som jag måste jobba på som jag skrivit tidigare - men jag försöker verkligen å idag fick jag beröm från Maggan som tycker att jag jobbar bra o att jag inte ger mig förns jag har det. Dagens sista klass med Sabina var G-R-Y-M! Nu ser jag fram emot att ha henne som koreograf i ett par veckor, hennes koreografi kommer bli den snyggaste i DC's historia kom vi fram till idag! Woop woop! Nu sitter vi fast på tåget här.... Suck.... Vill hem å sova!


VÄRLDENS BÄSTA.

Jag har världens finaste kille. Älskar dig Micke. Snart åker vi på våran kärleks-semester o jag längtar varje dag. <3


V-ÅS.

Blev en ganska kort dag idag ändå, så går det när man försover sig. Illa illa! Hade jazzklass med Emilio på förmiddagen som gick helt OK, jag måste helt klart öva på mina piruetter och min placering. Koreografin som vi kör till Swedish house maffia är grym och känns som en riktig partydans, I like! Dagen fortsatte i jazzens spår tillsammans med Denise - bästa bästa! Hon fortsätter att inspirera till tusen! Och sist men inte minst så har vi haft vår andra sånglektion idag, och tills idag skulle vi ha valt en låt som vi om 5 veckor ska framföra inför klassen. Mitt val blev; Robyn - Be mine (akustiska versionen). En och en skulle vi sitta vid pianot och sjunga upp inför sång coachen och sen sjunga en liten bit på låten vi valt, nerverna satte igång direkt kan jag lova er! O man kan ju inte kontrollera det. Ååhh. Men det gick helt ok iaf för att vara första gången, SKA sätta den! Nu är jag påväg till min kära syster i Västerås, hon skrev precis sms att maten står på bordet när jag kommer, hur go får man bli? Som jag saknat min Lindis, ska bli underbart att få träffa henne igen.


SÖNDAG.

Har varit en urmysig helg som jag spenderat som "nanny" till Erikas ungar, 4 tjejer från 3,7,10, o 12 år! O nu såhär efteråt så kan jag verkligen förstå varför Erika är hemmafru, ha ha. Men det har varit hur mysigt som helst. Haley (3 år) väckte mig imorse klockan 7 o viskar i mitt öra "Maalin, ska vi bada?" så då var det bara att gå upp o fylla upp badkaret, sen dess har dagen gått i ett.. Har tränat med min nystartade showgrupp i två timmar idag oxå, har börjat på koreografin som jag tror blir grym. Nu ligger jag bara i soffan o slappar, helgen har gått alldeles för fort, men imorgon är det dags för en ny dansvecka!


IDOLMYS.


RSS 2.0