KNEIPPEN.


SÖNDAGS-SYSSLOR.

Vaknade tidigt imorse, fick ett ryck och började städa bilen.. Välbehövligt. Nu är pärlan riktigt fin, men jag behöver ny klädsel till sätena. Igår kväll grillade vi hemma hos oss, bara grabbar och lilla jag, men trevligt iaf! Dock synd att inte Viktors flickvän kunde komma. Nu är jag och Mario inne i stan och hälsar på hemma hos mamma men nu ska vi åka och kolla lite på Mediamarkt så farmor får agera hundvakt. I veckan ska jag sova hemma hos Malin och i helgen är det premiär för vår föreställning "Random" i Sthlm! Så ikväll måste jag se till att jag får med mig allt i resväskan!

IDAG.


FREDAG!

Har eget rep i skolan just nu, sen är det balett med Maggan och rep med David. Nästa helg är det föreställning så nästa vecka har vi inga vanliga klasser utan bara eget rep, välbehövligt och mycket bra :) Idag fyller Mickes lillasyster år så jag ska skynda hem för att hinna till födelsedagsmiddag 18.30! :)


PROMENAD.


LET'S GO.

Har åkt på en jävlabajskuk förkylning nu mitt i allt! Fan jag har inte tid. Måste till skolan imorgon. Nu ska jag hämta Micke i Söderköping, han har tränat fotboll. Jag har varit på arbetsintervjun som kändes jättebra, tror det blir bra det här! :) kan inte säga mer än så ännu.


VÅR.


MONDAY.

Dagen började med modern klass med Mari, mycket impro idag! Det gillar vi :) efter de hade vi utvecklingssamtal med Emilio, eget rep och rep med David. Om två veckor har vi premiär, helt sjukt hur fort tiden har gått.. Snart har jag gått färdigt mitt år på Danscenter. Imorgon åker jag hem till Norrpan igen efter skolan, ska på arbetsintervju!! Woop woop. Fikade med Emma, Emma, Sofie, Carro, Frida och Erika efter skolan, drack en väldigt god vit choklad moccha :) testa!


LÖÖÖRDAG.

Ska strax åka till Sthlm, hämta Sabina på DC och åka till nån lokal som David har ordnat och träna på mitt solo inför föreställningen. Mkt spännande! Är t.o.m lite nervös :) Kommer nog hem ganska sent ikväll, så ska nog inte göra nåt speciellt.. Kommer vara trött efter bilkörning+träning.

HOME.

Har varit iväg på lite ärenden idag, så alltså ingen skola för mig. Just nu är jag hemma hos pappa och uppdaterar mitt cv och fixar lite. Imorgon eftermiddag ska jag till Sthlm för att träna med Sabina och David Dalmo på mitt solo, spännande! Känner mig riktigt trött och seg i huvudet, Micke är i Linköping och spelar fotbollsmatch och kommer hem sent. Kul Fredagkväll? Nja.

.


WAITING.

Ska träna med Sabina om drygt en timme, lyssna in låten och börja lite på mitt solo. "Somebody that I used to know" är låten jag ska köra till å det kommer bli såå bra! Imorse tog jag lite sovmorgon och därefter tog jag pappas bil till Sthlm, ringde lite jobb-samtal påvägen hit och har lite grejer på G - woop woop! Hoppas allt går som jag vill.


HÄLSA&FITNESS.

Morgonläsning.


I USED TO KNOW.

Sitter på tåget till Sthlm och är framme om ca 10 min. Ska sova hos Erika och Frida hela veckan som det ser ut just nu :) gött! Mario och Stiffi sprang iväg imorse och jag hoppas verkligen att dom kommer tillbaks. Micke säger att jag inte ska oroa mig, men det är inte de lättaste. Mario är ju min ögonsten. Igår var jag i Sthlm i stort sett hela dagen, var på audition som inte gick sådär jättebra men jag är glad att jag ställde upp iaf, 6 av 200 dansare får jobbet å det var ingen lätt match vill jag lova.. Men kul var det! Nu på morgonen kör vi ett kort rep med David, sen blir det jazzklass med Emilio, rep med Anna och eget rep. Mellan 17-18 ska jag och Sabina börja koreografera mitt solo inför föreställningen, ska bli så himla kul och jag ser fram emot det sååå mycket! :)


2MIL.

Woop woop!


HELT SLUT.

En lång dag börjar lida mot sitt slut, avslutade skoldagen med ett 2 timmars långt fyspass med Sabbe - Frida var nära på att bryta min underarm annars gick det fint! Ha ha. Nu har vi suttit framför en varsin dator i 2h och skrivit ihop ett dans-CV inför audition på Söndag. Pirr pirr! Ska bli riktigt roligt, hur det än går :) Godnatt.

GODMORGON!

Är väldigt pigg ändå med tanke på hur sent vi gick och la oss igår, direkt efter skolan åkte vi till hovet för att kolla på inspelningen av Xfactor där det var uttagningar och uppträdande av Danny. Riktigt kul att se hur det går till, allt är verkligen planerat in i minsta detalj. Idag väntar träning med David Dalmo hela förmiddagen, koreograf tid med Anna och fyspass med Sabina! :) bara peppa igång kroppen å gå upp då!


NY VECKA.

Nu är påskledigheten över, ingen veckas lov här inte.. Nu sitter jag hemma hos mina darlings Erika och Frida som står för matlagningen ikväll; Enchiladas :) blir gott! Har varit en riktigt slapp dag i skolan med utvecklingssamtal hela förmiddagen och koreograf tid med Anna Näsström sista två timmarna.


3D.


MARIO.



GODMORGON.

Uppe tidigt som vanligt.. Sitter och kollar runt på lite olika bloggar, bland annat Linda Hallbergs sminkblogg och blir väldigt sugen på att sminka! Gjorde det mkt förr på danstävlingar och måste säga att jag tycker det är väldigt roligt. Kanske skulle ta upp det lite igen, har en dyr sminkbox som jag köpte på Makeupstore för några år sen som bara står hemma i ett hörn och dammar..
Här är lite olika gamla tävlings-sminkningar och annat tävlings-fix jag gjort;


BREAKFAST.


LÅNGFREDAG.

Sitter just nu och lyssnar på Micke som är arg på den nya spisen hans föräldrar har fått "jääääävla skiiiiit grejer!" bara för att han inte förstår sig på hur den fungerar, rätt kul att sitta och skratta åt honom. Vi får väl se om det blir någon köttfärssås :) Idag har farmor och pappa varit och hälsat på ute hos oss, här har det snöat hela dagen men jag visade runt lite ändå & dom tyckte nog det var mysigt! Nästa gång dom kommer är det sommar & sol! :) Ikväll bänkar vi oss framför tvn och bara tar det lugnt.


PÅSK.

Ett fint påskägg från förra året :)


SKÄRTORSDAN.

Fick bli hemma idag med, har varit hemma hela veckan nu och det suger ju. Mår helt klart bättre men farmor tvingade mig att inte gå tillbaks till skolan för tidigt, så så fick det bli. Ska åka och handla mat strax. Har fått en liten påskpång från farmor som tyckte jag var stor för påskägg - för stor för påskägg och godis? Det kan man inte bli. Jag är sjukt sugen på lösgodis som jag inte ätit på lääänge! Hoppas på minst ett påskägg denna påsk iaf!


ÄNTLIGEN.

Efter att ha legat hemma med feber 3 dagar i rad så mår jag äntligen bättre. Har vilat och varit ute en stund med hundarna idag, snart kommer lillebror och hämtar mig sen ska vi ned på stan en sväng, ska byta ett par byxor och kolla lite. Imorgon åker jag till Sthlm och dansar skiten ur mig innan några dagars påsk-ledighet.


SJUK.

Ligger hemma med feber och ont i halsen, var hemma igår också. Varför har jag sån otur? Jag sa senast i Lördags att är det nån som inte har tid att bli sjuk nu, så är det jag. Typiskt. Jag hoppas verkligen att jag kan kurera mig tills imorron så att jag inte missar allt för mycket med koreografen Anna. I Lördags var vi i Överrum och firade vår pingla Martina Bäck som fyllde 25 år, där bjöds det på väldigt god mat och en lyckad fest må jag säga! Nästa vecka åker hon till LA, om jag är avis? Det är bara förnamnet. Idag fyller en annan väldigt nära vän år, nämligen Sara Wilhelmsson, grattis till dig gumman! Nu ska jag försöka somna om.


25ÅRS FEST.


RSS 2.0