DÅLIG.

Vet att jag varit dålig på att blogga nu på ett tag. From Aug månad så har jag nya spännande saker på gång - och självklart mer att skriva om.

FRAI FRAI!

Godmorgon på er. Satte klockan för att jag trodde det skulle bli gräs-klippning idag.. Det är tyvärr blött och kallt ute så det ser inte ut att bli av. Johanna har sovit här inatt och vi hade en jätte mysig kväll igår med lite ost, kex, morötter och dipp.. Och till de "snygg, sexig, singel" på tv. He he :) nu sover hon som en stock här bredvid. Får se vad vi ska hitta på idag, kanske blir lite trädgårdsjobb iaf sen om vädret blir bättre kanske vi tar en tur till viken för att kolla in "Karnebåt-festivalen". Ikväll kommer Frida till mig, som jag saknat henne! Ska hämta henne på stationen 20.30:)) hon stannar till Måndag, whiiii! Och imorgon möter Sofie upp oss på Kolmårdens djurpark (om vädret blir bra!) det kommer bli en kanonhelg! Jag saknar Micke, men det gäller att hitta på saker nu så går tiden oxå snabbare :) Nu blir det frulle.

VACKER DAG.

Solen har varit framme hela dagen, har haft fin besök ute på landet av bästa gravido Vicky :) Ätit god kycklingsallad och myst ute i solen. Imorgon väntar jobb ute i trädgården hela dagen (Hoppas på lika fint väder då!) sen kommer Johanna och sover hos mig imorgon kväll.

SÖMNLÖS.

Har vaknat flera ggr inatt och kollat på klockan, nu är klockan 3:39 och jag har varit vaken i ca en timme, rastat hundarna nu mitt i natten, lagt mig och försökt somna om men det går inte. Känner mig så sjukt otrygg utan Micke vid min sida, han har legat bredvid i över ett års tid och nu ska han vara borta en vecka. Ae fyfan! Det här går inte, nu får Johanna komma hit och vara inneboende och på Fredag kommer bästa Frida hit och stannar till Måndag. Måste fylla all ledig tid nu, kan inte ligga sömnlös såhär på nätterna. Ska ge det ett femte försök att somna om nu....

RSS 2.0