GOTT NYTT ÅR!


UNDERBARA FREDAG.

Underbar morgon. Fin promenad med min älskling Mario. Melissa horn i öronen :) Ikväll ska jag på bio med min saknade vän, Bella "new year's eve" ska vi se och innan dess ska jag möta Micke i en bowlingmatch! Det blir spännande, håll tummarna för mig!


TORSDAG.

Har precis ätit god kvällsmat och druckit ett glas vin. Mycket gott och är nu vrålmätt! Micke har varit iväg på fotbollsträning i blåsten och är nog påväg hem nu, ska se på eldsjälsgalan som börjar om en kvart, tänkte jag. Idag har jag inte gjort allt för mycket, gick upp tidigt imorse tillsammans med Micke och skulle hjälpt till o måla, men fick så fruktansvärt ont i magen och har haft det i stort sätt hela dagen så jag struntade i det och stannade hemma istället. Imorgon kväll ska jag äntligen få träffa Bella, ska gå in o boka två biljetter till "New year´s eve" på bio tänkte jag. Ska bli mys o få träffa en saknad vän! Lägger in resten av bilderna från Egypten nu när Micke kommer hem :)

BÄSTA.

Har lunchat och träffat min bästa vän idag, Vicky :) blev en caesarsallad på waynes (kan jag varmt rekommendera!) gick lite på stan och bättrade på brännan med att sola solarium. Nu ska jag hem till pappi en stund sen åker jag nog ut till landet ikväll.


JUL.

Vaknade för en timme sen och känner mig alldeles klarvaken, har legat o spelat spel med mobilen och kan verkligen inte somna om. Sover hos mamma inatt, var här med Micke igår kväll och hade lite lilljul, fick många fina klappar som jag verkligen inte hade räknat med. Tack snälla mamma och mammas Micke! Ikväll ska jag till min bästa farmor och fira lite jul med pappa å lillebror oxå :) riktig julmat ska bli gott! Längtar tillbaks till Egypten och värmen hela tiden, blir bara deppig av det här skitvädret, iof kanske man inte ska klaga när det fortfarande är +grader och ingen snö men det beror på vad man gemför med.


HOME.

Nu är vi hemma i kalla Sverige igen. Det blev inte mer än ett inlägg från Egypten, kostade 70 spänn att låna datorn i 30 min så jag kände att det fick vänta helt enkelt. Vi har haft en helt fantastiskt semester och det finns ingenting att klaga på. Vi har mest fotat med Mickes mobil så bilder kommer så småningom :) (lättare att förklara vad vi gjort och hur vi haft det när jag kan lägga upp dom) Nu har jag precis gått upp typ, hade inte varit fel att sova några timmar till men jag och Micke har så fruktansvärt kallt nere i lägenheten så det går knappt. Lite skillnad mot för några timmar sen när vi gick upp tidigt för att "hinna steka", ha ha! Bilder kommer... I promise :)

EGYPTEN DAG 3.

Medans Micke ligger pa rummet och vilar sa passar jag pa att lana datorn pa hotellet for att uppdatera bloggen lite. Vi har det underbart! Idag har dessvarre vadret varit lite sadar, molnigt och ganska blasigt. Ha ha, roligt nar jag inte kan anvanda mig av alla bokstaver, hoppas ni forstar vad jag skriver iallafall. An sa lange har vi mest legat vid stranden eller vid poolen och stekt, igar tog vi en taxi in till Naama bay for att titta lite. O dar holl jag hart i Mickes hand vill jag lova, det ar inte allt for mycket blondiner har. Ha ha! Nu ikvall ska vi nog bara kaka lite och ta en promenad vid stranden. Pa Fredag vantar en utflykt da vi ska bada med hitta Nemo fiskar! Ska kolla vad det kostar att bada med delfiner ocksa, jaaaag vill! Inga bilder nu tyvarr :( Jag kommer inte ens in pa min facebook. Vi har det underbart iaf! Och jag langtar inte hem. Kram pa er!

MOT EGYPTEN!

Nu är vi påväg och är framme om ca 6 timmar. Ska försöka uppdatera med lite bilder och inlägg vid datorn på hotellet under veckan. Vill önska min klass lycka till under kvällens föreställning! Ni är bäst! Ciao!


FREDAG å LÖRDAG.

Igår dansade vi under "Style by Tyra" visningen på Lobby i Sthlm - en mycket lyckad kväll måste jag säga efter mycket förberedelser, kaos, och styr. Jag, Martina, Sara och Sandra gjorde nog vårt bästa framträdande hittills, tack vare publiken som var grym! Tack till Tyra som ville ha med oss, superkul! Imorse vart jag upphämtad av Erika och har spenderat hela dagen på Farsta teater där min klass tränar för fullt inför morgondagens föreställning "On the move"! Som de flesta säkert har förstått så åker jag o Micke till Egypten imorgon bitti så jag kan tyvärr inte vara med. Men den stora showen i vår är jag med på! O den får ni inte missa! Nu ska dom köra ett sista genrep här sen ska jag försöka hitta till Scandic Upplands Väsby, får la se hur det går.. Ska försöka ta så mycket bilder jag kan i Egypten - men dom kommer inte upp här på bloggen förns jag kommer hem! Kram på er.


FIXåSTYR.

Jag har en sån underbar klass som jag kommer sakna så sjukt mycket under lovet. Faktiskt! Är så glad att jag har lärt känna dessa underbara människor :) Dom kommer vara så sjukt grymma under föreställningen på Söndag! Imorgon ska ettorna ha lite luccespex sen blir det avslutningsfika å mys! Nu sitter jag på tåget o rullar precis in i Norrköping, ska tanka bilen och åka till landet å packa det sista både inför morgondagens uppträdande på Lobby i Sthlm under Tyra Sjöstedts modevisningskväll och inte minst inför Egypten resan! Vi åker på Söndag, helt galet.... Galet skönt. 1 hel vecka med min älskling, bara han o jag i paradiset!


TUMBA.

Är hemma hos Erika och Frida nu, har precis blivit bjuden på enchiladas - riktigt gott efter en lång dag. Avslutade med att ta Daniel Gills klass ohh herregud vad bra det var! Jag var helt lyrisk efteråt - mer sånt, tack! Nu ska jag duscha och sen ska vi äta sånt som dansare inte ska äta mitt i veckan.. Chips och dipp. Men det är vi värda, eller? :)


25.

Idag fyller min älskling hela 25 år! Firade honom igår med tanke på att jag ska vara i Stockholm hela denna vecka (sista veckan i skolan). Vi var på Melissa Horns spelning på Louis de geer igår kväll som var jättebra! Älskar den tjejen alltså, så sjukt begåvad! Sen fick han en t-shirt och ett fotoalbum som jag satt med i flera timmar igår :) Han blev glad, så jag är nöjd! :) Idag tar jag 7.51 tåget, ska repa med klassen hela dagen sen sover jag över hos Frida & Erika ikväll - MYS! Grattis grattis grattis älskling, du är bäst ingen protest!


LÖRDAGKVÄLL.

Har idag påbörjat min julklappsinhandling, har bara några få klappar kvar nu så det känns bra. Jag och pappa gick även förbi NKPG style som annordnas av ett flertal modeintresserade Norrköpingsbor en gång i halvåret, typ som en stor loppis/second hand-marknad där jag fyndade en mörk beige vårjacka för bara 100;-, riktigt fin faktiskt och passade mig jättebra! Där snackar vi fynd. Ska snart käka lite med familjen sen blir det nog bara lite mys framför "Så mycket bättre" ikväll. Imorgon kväll har jag två biljetter till Melissa horns konsert på Louis degeer och jag HOPPAS att Micke ska hinna hem så att vi kan gå på det. Vill så gärna! (Håller tummarna!)

TRÖTT KILLE.

Min lille kille har somnat på mitt bröst och ligger o snarkar mig i örat. Han är världens sötaste vår lilla Mario :)


FREDAG IT IS!

Sitter på tåget påväg hem till Norrpan och försöker fundera ut vad jag ska köpa för julklappar till mina nära & kära, nu har jag allt nedskrivet o tror att det blir väldigt bra klappar! Dock så blir det ju ingen "vanlig" jul i år för min del med tanke på att jag och Micke befinner oss i Egypten den 24:e :) Kommer nog kännas lite konstigt men ändå skönt att slippa all julstress. Bara 9 dagar kvar nu tills vi sitter på flyget, det kommer bli helt perfekt.. Som vi längtat båda två. Denna helg har Micke också fullt upp med jakt och middagar så lille Mario får bara vara med matte denna helg oxå :) Ikväll ska jag och farmor lyxa till det med pizza framför idol-finalen, där jag tror att Amanda står som vinnare! Men Robin är ju riktigt grym han med, älskar hans version av "Halo"! Vem tror ni vinner? (bilden nedan är från i somras när jag och Micke var på Liseberg)


UPPÅHOPPA.

Ligger och latar mig lite men nu måste jag gå upp och ta tag i denna Torsdag. Godmorgon på er!


TJIHO!

Snacka om att jag aldrig vet vad jag ska ha för rubrik, "tjiho!" liksom.. Ha ha :) har haft en bra dag i skolan, hade dock kunnat ta sovmorgon imorse om vi hade vetat om att Nikki inte skulle dyka upp. Hade en jätte bra sista klass med Damon för den här terminen och sen avslutade vi med två timmars balett rep med Hans som vanligt. En bra Onsdag, jag är förkyld men gla ändå! Nu väntar kvällsmat hemma hos farmor.


TISDAG.

Jag är genomförkyld och allmänt trött på att aldrig få må helt bra. Varför kan jag inte bara få må bra o dansa o ge allt jag kan nu när det bara är två veckor kvar i skolan? Så jävla frustrerande. Nu ska jag peppra näsan med nässpray så att jag banne mig kan dansa och ge 100%! Vi närmar oss som sagt 4 veckors jullov, det ska bli både skönt och lite jobbigt.. Precis som vår jazzlärare sa så är det nu när han börjar se att det börjar hända grejer med oss som han vill börja jobba på riktigt - o då går vi på jullov! Men så är det ju. Och jag tror att vi behöver vila upp oss ordentligt för att komma tillbaks ÄNNU starkare nästa termin, inte minst sagt JAG, för jag vet att jag kan så mycket mer! Är absolut inte missnöjd nånstans med min insats denna termin, men som sagt.. Jag vet att jag kan mer, och nästa termin kommer jag inte spara på krutet.


KÄRLEK.


RÄDD.

Är precis vad jag är. Så jävla rädd. Godnatt.


FREDAG.

Dagen har gått fort. Började med partnering där vi övar olika lyft, ta och ge impulser, improvisation osv. Kan vara svårt ibland, men det gäller bara att inte tänka för mycket utan bara göra. Sen hade vi balettklass med Hans, koreografin är så gott som klar men nu ska den finslipas och allt ska vara helt perfekt, blir nog snyggt i slutändan! Bara två veckor kvar nu... Sen är det lov! Efterlängtat? JA! Åker till Egypten med Micke den 18e och det kommer bli helt underbart. Bara vi två. Nu ikväll är jag barnvakt till Beckford tjejerna, har svullat chips och sett på idol! Nu är det sleepingtime, ciao!


JULGALAN.

Sitter och väntar på att showen ska börja. Ikväll är halva klassen på julgalan - annexet där olika artister kommer att uppträda under kvällen men vi kommer ju hit för att kolla på Sabina såklart! Som har varit så schyst och fixat in oss! Nu börjar det snart... Uppdaterar med mer bilder senare.


RSS 2.0