UNDERBAR HELG.


OLEARYS.

 


NORGE DAG 1.

Kom till Norge vid 15-tiden idag. En lång tågresa, hela tågvagnen var full med kineser som åt Sushi och sen jag och Johanna :) Haha! Men dom var så trevliga och hjälpsamma och hjälpte oss fram och tillbaks med våra väskor. Lite skillnad från endel svenskar. Nu har vi precis lagat mat och ska strax åka in till stan. Så skönt att äntligen få träffa lillebror, här bor han fint fast med två skitgrisar. Usch, tycker det är dålig stil att inte alla hjälps åt när man bor ihop.

IMORGON;

Imorgon ska jag äntligen åka till Oslo och hälsa på min heeelt underbara bror. Som jag saknat honom. Kommer bli en kanon helg. Försöker uppdatera så mycket jag kan när jag kommer hem på Måndag. Annars då.. Jobbat första dagen på Lager157 idag, gick superbra och har jätte goa arbetakamrater! Ser fram emot nästa jobbpass redan :)


ONSDAG.

Har hjälpt Gitte med att duka fram lite inför morgondagens jakt-lunch. Nu sitter jag och kollar på lite bilar på blocket, och ja.. Det är dags att köpa en ny bil. Då min gick sönder i våras. Ska och kolla på en i eftermiddag, en tjej som hade ringt före mig så vi får väl se om hon tar den eller ej. Ska in till stan och göra lite ärenden med pappa i eftermiddag sen åka förbi och träffa Vicky och lilla Della, därefter väntar commersial klass med bästa tjejerna. 

JAA!

Happy Happy!


GODMORGON SÖNDAG.

Uppe tidigt idag, även fast jag inte har nåt planerat. Tänkte åka in till stan en stund och hälsa på Mamma - kanske laga nån god lunch tillsammans. Mamma virkar för fullt och fick en egen liten virkstuga av mig och Marcus i födelsedagspresent, hon är verkligen superduktig och har numera en egen blogg där ni måste kika in; http://www.engbergsvirkstuga.blogg.se


DANS-KIDZ I ÖSTRA RYD.


HÄR IGEN.

Vet att jag varit dålig på att blogga nu på ett bra tag. Ska försöka ta mig an bloggandet igen. Dansterminen har satt igång och det går hur bra som helst med mina grupper både i Norrköping och Söderköping. Än så länge har det bara gått 4 veckor men jag ser redan en stor utveckling hos eleverna. Kul! Tillsammans med fotbollsföreningen Örif i Östra Ryd så har jag också satt igång med lite dans där! Hela 45 anmälda barn som dansar med mig på Lördagar. Kom hem för en stund sen och känner mig alltid lika glad efter att ha dansat med dessa söta kidz. Annars blir det en lugn Lördag idag. Är lite nervös inför Måndag då arbetsintervju väntar - Hoppas hoppas på d bästa!

RSS 2.0