ANDRA BULLAR.

Nu blir det andra bullar :) Så de så!

FREDAG.

Vaknade for en stund sen, regn och blås vader i Danmark idag. Blir att mysa framfor en film nu och sen ikvall ar det "Open by night" nere på stan och Gitte och Martina kommer hit också :)

ONSDAGMORGON I DANMARK.

Ganska fint vader har i Danmark idag, har precis atit frukost och om en stund ska vi hem till Mickes Farmor och Farfar och ata lunch :) Ikvall blir det grillning har hemma hos Mickes moster och imorgon kvall ska vi på Cirkus. Kul! Trakigt att inte mobil-appen funkar, blir inte lika mycket bloggande/bilder da tyvarr.

SOL,VIND & VATTEN.

Varmt och skönt ute idag, jobbar i trädgården men tog en liten paus nu. Tänkte inte jobba så länge till utan har lite och fixa med nere i lägenheten också. Sen tänkte jag faktiskt försöka ge mig på att binda en midsommarkrans, får se om jag har tålamod till det. Imorgon ska vi ut till St. Anna och fira midsommar med nära & kära sen på Lördag åker jag och Micke till Gbg för att gå på färjan mot Danmark, där har vi en veckas semester och det ska bli heeeelt underbart! Nu ska jag jobba vidare och plocka lite blommor till kransen. Wish me luck!

JORDGUBBAR.


FÖRE&EFTER.


SÖDERKÖPING I MITT HJÄRTA.

Mysig tur till Söderköping med bästis Johanna idag :)


MORRN MORRN.

Måndag och trädgårdsjobb står på schemat, iallafall på förmiddagen för sen ska jag göra lite ärenden inne i stan och så kanske det blir en fika med Sara å Johanna. Trevligt trevligt!


LOPPIS I REGNET.


NÖJD.


RANDOM.


SÄLJES;

300:-, Adidas jacka använd ca 2 ggr, väldigt bra skick (helt ny!). Storlek S-M.


DÅLIGT.

Vet att det varit dåligt med bloggande nu på ett tag, har inte hänt allt för mycket sen jag skrev sist.. Igår var Johanna ute hos oss på landet hela dagen, vi hjälptes åt i trädgården en stund sen åkte vi in med Stiffi till veterinären, han har fått en skada på hornhinnan, så där blev han kvar för operation sen åkte vi och hämtade en nerdrogad Stiffi... Lilla gubben. Men nu verkar han pigg å gla igen! Idag ska det bli varmt och skönt å jag ska jobba i trädgården, hoppas på lite bränna.. Ikväll ska det bakas bullar hemma hos Farmor inför Lördag då jag och Johanna står på himpa-loppisen, komsi komsi å fynda!


25-ÅRS FIRANDE.

Igår och idag har vi varit i Östra Husby och firat Niclas som fyllt 25, en lyckad överraskningsfest som hans tjej Josefina hade styrt upp :)


TRÄDGÅRN.

Fredagsmys på Trädgårn igår med bästis Johanna :)


FREDAG.

Har jobbat i trädgården hela dagen, rätt trött nu faktiskt. Men nu har jag fixat mig lite för att åka in till stan och träffa bästa Johanna, ta en sväng på stan och sen blir det några glas rose hemma hos henne eller kanske en drink nånstans :)


MYS.

Har haft fullt upp idag här ute på landet sen har jag varit och hämtat Mads som slutade skolan idag och behövde hjälp med att få hem alla grejer. Nu ligger jag och Micke å tittar på "Transporter 2", brukar inte gilla sånahär filmer men den här var ju rätt så bra.


TRÄDGÅRDSFIX.


TRÖTT.

Ut å springa och på med party-musik i lurarna, usch.. Känner mig inte alls taggad idag, men måste! Upp å hoppa.


MORGONRUNDA.

Nu jävlar. 5 veckor och 30 min löpning varje morgon nu. Sen är jag bannemej redo för beach 2012!


MYSER.

Gör inte mycket mer än myser med Mario och blixten för tillfället. Sara har varit på besök idag, kul å få visa henne hur jag bor sen så fick hon träffa hundarna för första gången :) igår var jag, Sara, Martina och Sandra och blev fotograferade av en fotograf som precis startat eget - var nere vid hamnen och tog bilder och väntar med spänning på att få se om dom blev bra. Idag firar jag och Micke ett år tillsammans, och många år till ska det bli.


1 ÅR.

Det är det här som kallas kärlek! Älskar dig, Micke.


RSS 2.0